Tuesday, May 22, 2018

Baju Raya 2018 : Merecik u'olls

Assalam semua.. lama tak update blog ..apa khabar? Tak terlambat rasanya nak wish Selamat menunaikan ibadah puasa :) dah ade semangat raya dah walaupun baru 4 hari berpuasa. Dah beli baju raya tak? Sekarang tailor dah tak ambil tempahan baju raya lagi..sob sob sob..jadi ni nak habaq mai baju raya 2018 yang letop terkini cantik semestinya :)
















Amacam? lawa tak? korang boleh ke pagi ni ya.. Iprincess Boutique kerana baju raya sentiasa update
kemain susah nak pilih huhu


Sunday, May 20, 2018

Baju Sedondon Raya 2018

Dah mula mencari baju raya 2018 ke? al maklumlah perancangan kewangan sekarang kenalah betul dan awal supaya nanti dah dekat nak raya masih pening tercari-cari baju raya, banyak pula keperluan hari raya lain yang hendak dipenuhi..bagi pasangan baru berkahwin bertunang malah yang baru berknalan mungkin ada yang mula mencari baju raya sedondon untuk raya 2018 kali ini. Excited nak raya bersama dengan yang tersayang betul tak? Hati pastinya berbunga-bunga ..kalau berbaju raya sedondon baru romantik gitu..Harga Baju sedondon? pastinya di harga yang murah dengan kualiti jahitan dan material di tahap yang baik kualiti butik ok..

baju sedondon raya 2018

set sedondon 2018


sedondon raya 2018

sedondon raya 2018

baju sedondon 2018

baju sedondon 2018

baju sedondon raya 2018

baju raya 2018

baju raya 2018 murah

baju raya murah 2018

baju raya online 2018

baju raya online 2018

Banyak lagi koleksi set sedondon raya 2018 sampai rambang mata dibuatnya.. kalau nak survey-survey dulu pun bileh terus ke Iprincess Boutique  kalau nak tengok pilihan baju melayu 2018 pun ada.. Baju Set sedondon Bapa anak 2018 pun ada.. jenguk-jenguk lah link itu ya :) Cuci mata dulu..bolehlah tanya staff kami untuk bantuan jika diperlukan, so korang boleh terus wassap kmi di +60109720158 okeyh... Selamat shopping semua.. :)