Friday, March 23, 2018

Hai korang...musim cuti-cuti ni mesti ramai yang bakal melangsungkan perkahwinan kan..pasti ada je antara korang di sini yang tengah oening fikir baju, pelamin, warna tema, hantaran alaaa peningnya...banyak benda belum diuruskan lagi.. so now, i nak bantu korang dengan pemilihan idea dan konsep pelamin cantik terkini yang bakal brides idam-idamkan..lebihkan pada pelamin penuh bunga yang mewah gila dengan bunga serta kaler putihlah sebab ramai yang nak melangsungkan akad nikah kan.. kaler putih ni suci dan lawa sangat untuk menyaksikan penyatuan cinta korang tu hehe dan yang paling penting kalau dalam gambar kahwin lawa gilerrr .. jom layannn

PELAMIN EXCLUSIVE 2018
pelamin penuh bunga dengan sentuhan putih dan kaler lavender..so sweet

PELAMIN EXCLUSIVE 2018

PELAMIN EXCLUSIVE 2018 PUTIH
yang ni seputih saljuuu semua putih


PELAMIN EXCLUSIVE 2018 PUTIH

PELAMIN DEWAN 2018

PELAMIN TUNANG SIMPLE 2018
pelamin tunang simple tapi cun kann

PELAMIN TUNANG SIMPLE 2018

PELAMIN CANTIK 2018

PELAMIN CANTIK 2018

PELAMIN DEWAN 2018 TERKINI

PELAMIN SIMPLE CANTIK 2018

PELAMIN SIMPLE CANTIK 2018

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018
pelamin fairytale

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018

PELAMIN BUNGA PUTIH 2018

PELAMIN DEWAN CANTIK PUTIH 2018

PELAMIN CANTIK SIMPLE

PELAMIN PUTIH EXCLUSIVE 2018

haaa amacam? at least ade gambaran dah nak bagitau kat wedding planner korang nanti kan..
Jangan sampai tak tau nak pilih dah sebab rambang mata dan tengok semua cantik..semua pulak korang nak.. dan yang penting sesuai dengan bajet korang nanti ya..selamat semuanya dan dipermudahkan urusan ya dearies... 


much love,
AYU.




Friday, February 16, 2018

Baju Songket Pengantin Malaysia

Assalamualaikum w.r.t.... korang apa khabar? Selamat Menyambut Chinese New Year bagi yang menyambut, kita yang tidak ni selamat menyambut hari Khamis ya.. :) Ni ha.. ayu nak kongsikan dengan korang Baju Songket Pengantin Malaysia..Masih ada yang masih mengekalkan originality kita dengan tampil berseri cantik dalam persalinan songket pengantin yang penuh perincian manik. A big clap sebab mengekalkan tradisi melayu berbaju songket gitu. Tampil dengan classic look tapi asih mengekalkan gaya moden dan trendy untuk majlis perkahwinan kan...ade yang memang sukakan tema melayu klasik baru nampak raja sehari nya kan.. :) Jom cuci mata dengan pelbagai design baju songket Pengantin Malaysia ini ya..

1baju songket pengantin malaysia
baju songket pengantin putih

baju songket pengantin murah
baju songket pengantin krim

1baju songket pengantin malaysia
baju pengantin songket putih

baju songket pengantin murah

baju songket pengantin terkini

1baju songket pengantin malaysia
design yang ni lawa.. tangan ade ruffle potongan baju lawa sangat

baju kahwin pengantin songket

baju pengantin purple

baju songket pengantin cantik

baju songket pengantin merah

baju songket pengantin royal blue

nak lagi? boleh terus ke link ini baju songket pengantin malaysia untuk pilihan warna dan design ya..Harga? Sekarang ade offer baju sedondon songket pengantin Lelaki Perempuan serendah RM310 sahaja free pos laju tau.. :) kalau korang prefer baju nikah putih boleh terus ke sini baju nikah tunang putih krim semua kaler putih dan krim sahaja.. bolehlah cuci mana tengok kot sesuai dengan majlis korang yer.. :) adios assalam...till then :)