i

Saturday, March 24, 2012

have u feel me?


hurm...rehat di hujung minggu mmg dah takda dalam kamus kehidupan harian aku..
nak merasa bangun lewat di hujung minggu memang tak adalah
apatah lagi bersuka ria and havin fun gitu lho...memang tak mungkin!! 
sadis tak sadis??

kerja tak pandai nak habis..
aku pun heran..
rasa nak nangis eheh tak cukup tidow oo
*eii mata ayu dah makin merah gara-gara tak cukup rehat and tido
huhu...penat lah...tak suka tak suka awal tahun.

bukan nak merungut
tapi..keja dah mcm tak ada kerja lain..p mengiring budak ja..
tak dapat nak fokus dengan mengajar
kerja pun menimbun banyak..
and yang mengecewakan bila orang sound 
macamlah kita tak buat kerja..
padahal orang tak tau kita buat baaaaaaanyak kerja dalam satu-satu masa..
it's kind of annoying..and sabar sajalah..org tak berada d tempat kita.
[sbb dah dorang tak sibuk dengan aktivti lain selain mengajar mmg lah buat kerja cepat]
*kalau lambat juga memang tak tau lah kehnn..

uhuhu...i hate it when i feel life is kinda boring, llike routine..
have you feel that?


#sorry lah terluah perasaan d sini..huhu



sharing is caring!!

Saturday, March 17, 2012

love my Kadet Bomba skuad..kami menang lagi!


what a tiring week i've been to
di saat orang lain bercuti dengan gumbiranya
i was bound with "yang menurut perintah"
terpaksa bertugas untuk bangsa dan negara..hehe cuti bersisa 3 hari
namun xleh rehat sepenuhnya sebab mark paper belum habis lagi!!!! cuak dah sempat tak ni?? huhu
ada lagi tugas mendokumentasikan kerja blm d buat aiyooo boleh fening begini teruuuus..

sometimes i feel sooo tired and love lying in bed
not trying to go out..and no time for jalan2 cheering up to any place even Kuching town..so lazy me!
ehh i'm going to pasar oso didnt want to drive, as too exhausted with my camping week hue

eh kami menang lagi...kalau menang pergi Mukah untuk bercamping lagi..
kalau pergi perlu latihan intensif lagi..
huaaaaa...letihh oo..
muka pun dah tak terjaga kusam dan jerawat tumbuh bagai cendawan tumbuh
imej apatah lgi..haram saya nak jaga,, biorlah berbelang2 muka, sunburn
i dah tak kesah...hinggakan rindu bulan september oktober november
supaya ringaaaan sikit beban huhu..


here is my students picture...
kawad kaki no1..
well taun ni memang nampak confident utk menang
 sbb student awal2 lg tunjuk kawad kaki bagus he...=)

dah i malas nak mengomel..tengok jer lah eh...










  






gudnite all...best jugak rasanya bercamping d tempat sendiri..Balai Bomba Lundu..
walopon x balik rumah..berada d tempat sendiri pun sdh mencukupi..
at least ada rasa cuti jugak...

p/s: i patut dapat anugerah idol remaja sayang kampung halaman..=P


sharing is caring!!

Wednesday, March 7, 2012

lama tak main Wordless Wednesday, nah amik kauu!~ heehe



pempuan =D  lelaki +D

sharing is caring!!

Sunday, March 4, 2012

Macam-macam Cheekies! miss them all~

i just dunno i miss them
i'm hardly shows my love and care
i seldom text
even call them...
but i'm pretty sure that all of them are always in my heart.

suddenly missing all the cheekies very much!
to the max..i go and look after old days memories
by browsing pictures in all of the cheekies fb albums..lol!! weird
but guess what i got? Tadaaaaa!! like each memories just pop up in my head
and some of pictures makes me smile and remember happy moments spend with them.

let's look at what we've been thru..
muka hingus-hingusan ini!!
well Girl Just Wanna Have Fun timeee!! =)






















they are crazy
they are clumsy
they are cheeky
sexy, beautiful..all

well kami memang havin' fun gitu lho! =)


sharing is caring!!

Thursday, March 1, 2012

Asal kemalangan, kereta mesti terbakar!


Perasan tak keadaan sekarang?
asal kemalangan,
even kemalangan kecil, bertembung pokok,
merempuh penghadang jalan, apatah lagi bertembung antara 2 kereta...
kereta tersebut mesti TERBAKAR!!!!

is that true Petrol RON 95 mudah terbakar?

ngeri betol...
baru tadi dengar berita seorang ustazah
yang mengalami kemalangan, nasib sempat keluar dari kereta before pengsan and kereta pun terbakar!

Duhh sungguh ngeri bagi Ayu..
sebab i have been into that situation...accident lah (but Thank to Allah S.W.T)
no bad things happened to me..huhu

p/s: bersyukur, but still remember the most tragic moment that ever happened in my life...sadiss ohh




sharing is caring!!