i

Friday, February 14, 2014

Denim Dress, denim blouse and top! Hot for beautiful girls

Untuk gadis yang suka berfesyen super sweet jenis smart casual, mari mari mari. Bergaya simple sweet dengan denim blouse, denim dress yang super menawan ternding sekarang tau! Selain itu kalau yang suka feminine sedeikit, bolehlah memilih denim dengan sentuhan lace .pasti nampak girly gitu, cik abang pasti tertawan..Jum lihat koleksi denim dress, denim blouse dan denim top yang available..yang penting denim dress denim blouse dan denim top ini murah.. Jom shopping online! :)

denim dress long sleeve murah malaysia
Denim button dress
rm55 including pos laju

denim dress long sleeve muslimah murah malaysia
casual denim dress B3068
price: rm55 including pos laju



denim top murah malaysia 2014
Denim blouse
RM5 including pos laju

denim top murah malaysia 2014
 Denim shirt
Price: rm55 including pos laju

denim top murah malaysia 2014
Denim with lace shirt
Price: rm50 including pos laju


Jika serious buyer sila 
wechat: pinkbubblegum
whatapps: +60109720158 ok?

kena cpat sebab limited and eksklusif item. bila sold out tidak ade restock lagi.. :')


sharing is caring!!

Tuesday, February 4, 2014

(Gambar)Anak Apek KFCM dan Leuniey Natasha : aww so comel!


anak apek dan leuniey

Aww so comel anak Leuniey dan Apek KFCM ..baby girl yang ditunggu-tunggu selama ini oleh dua pasangan sejoli ini.. mesti besar nanti akan secantik ibunya Leuniey kan,, putih kulit mulus..tidak sabar nak tengok anak Leuniey besar,..nanti secantik aleesya anak erra fazira..atau secomel Bella de Luna Valentina anak stacy? ngee.. Gambar ini di upload oleh Leuniey sendiri di laman instagramnya untuk berkongsi kegembiraan dengan followersnya.. fyi, gambar ni dah ade 9785 likes! wow.. semoga baby girl Leuniey adan apek yang dilahirkan pada 2.55 petang dengan berat 2.75kg ni sihat sokmo membesar dengan sihat..nanti kak ayu jadi kipas susah mati mu ye..hehe, suka tengok gambar budak-budak comel ni tau...



Korang ingat lagi tak dengan entri ayu sebelum ini tentang kajian "pasangan cantik cenderung untuk melahirkan anak perempuan" ..nah maksudnya Leuniey Natasya dan Khairul Fahmi Che Mat ni kategori pasangan cantik lah ye..hehe dapat anak perempuan? suratan atau kebetulan? Bagi yang tidak pernah baca entri tu boleh baca di sini.. [Pasangan Cantik lebih cenderung mendapat anak perempuan]



daaa and good night!

sharing is caring!!

Sunday, February 2, 2014

Baju kurung chiffon 2014 | amazingly beautiful for akad nikah and pertunangan.

Rasanya ramai jugak yang nak kahwin tahun 2014 ni sebelum GST dilaksanakan pada April 2015.. eh? hihi Mungkin ada yang nak menamatkan zaman bujang pada March ini, atau May, atau August or December 2014 maybe? mungkin dah awal nak siapkan and prepare awal busana akad nikah atau pertunangan seawal mungkin supaya tidak rushing and kelam kabut, betul? So kene awal survey design baju pengantin 2014 awal-awal.. kaler yang in trend utk majlis tahun 2014 ni kan..i'm seriously happy for you all.. Nah ni nak introduce baju kurung chiffon cantik sesuai untuk akad nikah si gadis comel lote..siapa yang comel lote lawa the gojes, sila pakat ramai-ramai untuk order.. mihmihmih..pasti lawa nanti.. :)

Jum layan 8 gambar hot selling colour yang biasanya customer tempah..oh ya, buat masa ni Iprincess Boutique dah restock banyak stock khasnya kaler putih untuk buat baju akad nikah..nice kan.. ;)

baju tunang murah 2014

baju akad nikah online 2014

baju nikah 2014

baju nikah 2014

baju pengantin 2014

baju nikah 2014 putih

design baju pengantin 2014

baju akad nikah online

Korang boleh pilih pelbagai kaler, tidak hanya terhad kepada 8 kaler ini sahaja tau..nak tengok pilihan kaler yang lain boleh terus ke page Iprincess Boutique ok.. 




sharing is caring!!