i

Friday, August 29, 2014

Jodoh itu Rahsia Allah S.W.T


Jodoh rahsia Allah


Sesungguhnya Allah S.W.T menjadikan makhluknya berpasang-pasangan..
yakinlah.. jodoh itu rahsia Allah.. S.W.T :')




sharing is caring!!

Friday, August 15, 2014

CUTE Mom and daughter pictures..aww there are so adorable together :')

aww melting... so cute together...







luvvit!!




sharing is caring!!

Monday, August 11, 2014

Baju Pengantin 2014 | Nurita Harith bridal.. oh lawanya

Salam and hye semua... how was your raya? habis raya sekarang mesti ade yang sibuk menyipakan diri dengan majlis pertunangan, mungkin juga majlis perkahwinan masing-masing ye dak? and for girls... mesti nak cari outfit tunang , akad nikah dan bersanding yang terlawa..ye lah., hari bahagia, mesti nak yang terbaik untuk diri sendiri.. ok now, here... pasti korang suke..

as sharing is caring right? Ayu nak share Nurita Harith Bridal  koleksi fesyen baju pengantin 2014 yang memang awesome and lawa giler. nampak elegan dan eksklusif.. hurm, nak nangis tengok! :')

Jum layan beberapa koleksi baju pengantin NH ni k..
baju pengantin 2014
lawanya boleh buat baju on majlis resepsi perkahwinan
kaler so feminin luvvit!

baju akad nikah

baju nikah online 2014
white will never go wrong :)

koleksi design baju pngantin terkini


fesyen baju bertunang
i love this nude colour, pasti anggun bergaya si pengantin perempuan

fesyen baju bertunang

baju pengantin 2014 Nurita harith bridal

baju pengantin 2014 Nurita harith bridal

how's tat pretty? cantik kan? semoga korang mendapat inspirasi okeh
nak buat baju bertunang, baju akad nikah, baju pengantin haaa sampai rambang mata tak tahu nak design ape nak kaler apa.. ha ha ha.. so minta la encik tunang pilihkan lah ye.. :')







sharing is caring!!

Wednesday, August 6, 2014

Ceritera Raya ku! :)

buttonmybuttons
outfit raya dari buttonmybuttons

Sementara free huhu.. (banyak keje actaully buat2 free) kita blogging dulu! tenangkan hari sharing is caring.. :) oh ya, how was your raya? dah besar ni lain pulak mud raya kan.. nak kumpul duit raya memang tak lah.. tak dapat! hihi,, dapat dari ayahanda terchenta je.. :') 

Family photo pun pakai camera handphone dan monopd je.. alahai. malasnye dah nak pasang si nikon and self-timer sambil berlarian mencari tempat duduk terus nampak peluh-peluh dalam gambar,, tapi seronok yang tu! hihi.. my mom comment gambar raya x best sebab xrapat and duk jauh antara satu sama lain.. tehee ala.. mak,, kitorang over welfie mak.. :')


time raya lah jerawat nak muncul di dahi,, sabotaj wajahku!

buttonmybuttons review



kurung moden raya
ok lemme take a selfie first!
raya outfit from pearl by eisya syakira

sebab badan susah btl nak cari baju kurung online.. :')
kalau boleh nak xxs.. tp xde yg jual.. ngeeeee ~

kurung moden raya
kaler tak terang daaa

oh.. i loveeee my students. sanggup drive jauh almost 1 hour utk ke rumah cikgu tersayang.. tersayang ke? :') dah la hanya satu rumah je dorang pegi.. sanggup.. huggs!


cynthia, ayu, caroline jetan, risma robin

my bbf too.. almost 3 years x jumpa.. and last we met adalah di majlis perkahwinan kawan.. sekarang kawan dah ade anak dah.. boleh jalan dah kut.. alahai,, dua dah kawin, dua single lagi.. cer teka.. :')
it's very nice to meet them ... happy!

bye2..





sharing is caring!!