i

Tuesday, March 22, 2016

(4 Foto)Baju Pengantin Leeyana Rahman yang gila lawa!

Anda peminat tegar fesyen dari LRC atau Leeyana Rahman Collection? Lama jugak page LRC ni menyepi kan, tup tup muncul dengan design baju pengantin ala princess macam gown dress cinderella (sebab kaler baby blue).. Sangat lawa dan cantik.. i cannot move on bila tengok video lauched dress kahwin Leeyana Rahman ini di page mereka Leeyana Rahman Collection ini.Lawa kan? And Syasya Solero also known as Asyallie nailed it! She look like a princess in this wedding dress..ah takyah cakap banyak,, sila layan 4 foto Baju Pengantin Leeyana Rahman yang terkini ini.. terbaikkkk!!
dress kahwin asyallie

Leeyana rahman collection 2016 LRC

baju kahwin leeyana rahman 2016 LRC

syasya solero terkini asyalie model LRC

Lawanyaaaaaaa...baju pengantin baby blue. soft colour yang pastinya memkat hati ramai

p/s: tak sabarnya nak tunggu kemunculan baju raya Leeyana Rahman pulak.. 
cepat habis macam pisang goreng panas!

gambar dari BeautifulNara.com




sharing is caring!!

Saturday, March 12, 2016

Baju Kahwin Anzalna Nasir | Magically Beautifull ~

Still cannot move on dengan baju kahwin Anzalna Nasir yang macam barbie swan lake..kaler soft sangat and lawa gila!! love it, memang wedding dress impian semua perempuan lah. She's so beautiful in her wedding gown. Tengok berkali-kali pun ayu still kata dalam hati " whoaaa cantiknyaaa, memang magically beautiful macam ala princess-princess and ikut barbie theme yang Anzalna nak kan? Baju nikah putih Anzalna pulak look elegant and classy with ruffles di dada.. Hurm what a taste! memang high taste si Anzalna and i salute her because she really know what she want on her big day! 

Jum layan 18 Gambar Perkahwinan Anzalna Nasir dan pasangan, Hanif. beautiful bride and and handsome groom, bagai pinang dibelah dua. Jatuh cinta tengok kapel ini.

baju pengantin anzalna nasir
Anzalna Nasir macam barbie laaa

design baju nikah anzalna nasir princess

baju kahwin princess anzalna nasir


gambar kahwin anzalna nasir dan hanif

gambar kahwin anzalna nasir dan hanif

baju kawin anzalna nasir

pelamin moden anzalna nasir

idea pelamin 2016



baju nikah princess anzalna nasir

baju nikah barbie swan lake anzalna nasir

foto perkahwinan anzalna nasir

gambar pelamin anzalna nasir
beautiful anzalna nasir with her beautiful pelamin


baju nikah anzalna nasir

veil nikah cantik anzalna nasir

gambar nikah anzalna nasir

gambar nikah anzalna nasir
beautiful couple

pernikahan anzalna nasir dan hanif

baju kahwin anzalna putih

Semoga bahagia hingga ke akhir hayat...

p/s: oh ya, yang nak naik pelamin tu, dah ade design baju nikah belum? dah fikir macam mana pelamin yang diimpikan di hari bahagia? biasa perempuan nak baju pengantin paling cantik kan..rajin-rajin kan diri untuk cari baju pengantin terkini dan baju kahwin 2016 ok? Oh ya, saya doakan majlis anda berjalan lancar :)










sharing is caring!!

Monday, March 7, 2016

Cikgu Muda hanya pandai selfie?

I'm upset and surely feel sad bila ada yang mengatakan cikgu muda hanya pandai selfie and dibanding-bandingkan dengan guru dulu seperti memperlekehkan usaha dan bakti murni guru muda mendidik anak bangsa. Hurm,..rasanya selfie bukan satu kesalahan bukan. Guru muda pun manusia biasa, juga mengikuti perubahan dunia teknologi. Asalkan urusan kerja dilakukan dengan sebaik mungkin untuk membantu meningkatkan prestasi anak murid, usaha dan pengorbanan mereka haruslah dihargai. Kami pun buat kelas tambahan, spend time sendiri untuk bimbingan group, reply whatapps, wechat pelajar yang bertanyakan langkah penyelesaian matematik..Guru muda juga reachable oleh pelajar sekarang dengan adanya kemudahan social media. So, jangan la bagitau cikgu muda cuma pandai selfie je ok? kmi keik hati... :') ok tutup kes.

Khamis 3 march 2017 SPM result keluar. Berapa ramai pelajar yang mempuanyai kerendahan hati, being humble and down to earth to thank their teacher? I salute to students who thanked and appreciated their teacher  for their good result. Nilai moral yang tinggi dalam diri pelajar sebegini akan membuatkan guru rasa dihargai.. dan redha atas segala ilmu yang telah diberikan. Malah turut mendoakan kejayaan anak murid sehingga cemerlang dunia akhirat. Syukur pelajar ayu masih ada yang menghargai ..i love u all :) How can i say "I do not love teaching"?

Yuan Ming managed to get Straight A's congratulations

Doris Cynthia 7A 2 B

hahaha ada ganjaran..nanti kita keluar sama haaa

:') 

ucapan dari Gdan

eliya

such a beautiful hearts.. thanks to education world. I met people with a good heart
adios! i pray all of u will success in all your undertaking! amiin


sharing is caring!!