Saturday, October 7, 2017

Dress tunang cantik simple online 2017


Hi, lamanya tidak bersiaran di blog pinkbubblegumprincess ni..how are u?


Ni haaa.. nak kongsikan dress lawa lawa untuk majlis korang nanti..nak pakai untuk majlis tunang boleh, akad boleh, nak pergi dinner pun boleh..simple yet adorable gitu.. sebab ade yang inbox bagitau tak suka baju nikah tunang penuh manik, sarat sangat berbulu mata tengok..well perception masing-masing.. ade yang suke simplicity yet patuh syariah...

Ok lets check this dress out. Banyak yang buat baju tunang atau dress tunang design ni.. ade jugak yang buat kaler putih untuk majlis akad..simple je so nice!.. sentuhan material jacquard yang tidak jarang dan bercorak di dalam kain..baju nampak mewah dan eksklusif sangat.. Semestinya baju tidak jarang jadi takyah risau nak pakai lining-lining atau inner bagai..cutting princess sebab dress akan nampak kemabng semangkuk hehe..dan best nya free belt ye dearies :) Jum tengok macam mana design zamirah dress ni ya..

baju tunang cantik murah

baju tunang cantik murah

dress tunang cantik online

dress tunang cantik online

dress tunang cantik online

dress tunang online murah

dress tunang online murah

dress tunang online murah

baju akad nikah online murah simple

tengok gadis lawa ni pakai zamirah dress bila pusing memang kembang, bila duduk pun akan kembang lawa sangat tau! kaler korang boleh request jika nak padankan dengan kaler tema korang dengan pasangan. Bolehlah ke link ini Zamirah dress untuk pelbagai pilihan warna dress tunang dan dress akad nikah ini. Jika nak tengok testimoni customer pun boleh.. tengok apa kata pelanggan yang dah beli zamirah dress ni untuk majlis dorang :) Bagaimana nak tempah? boleh direct inbox page atau terus comment pada gambar.. jika nak respon cepat boleh terus wassap team ya ..

Itu jer perkongsian dari me hehe.. adios, sampai berjumpa lagi :)

Saturday, September 23, 2017

Baju nikah sedondon cantik murah 2017


Hi lama tak bersiaran kan... rindu blog :) Sekarang nak share ni..sebab ramai yang tanya.. "kak, takde baju nikah sedondon murah ke? yang affordable tapi cantik, nampak elegant dan juga mewah..worth the money"..haa ni akak nak bagitau..dan boleh cuci mata sekali tau..kot-kot masih survey design yer tak.. tak semestinya terus beli..susah juga kan jadi perempuan, nak decide mana satu kita suka nak match lagi dengan bajet...kalau ade yang lawa dan cantik cun pulak dengan bajet nahhhh itu yang kita suka.. Jum tengok beberapa baju nikah tunang sedondon yang cantik murah terkini untuk bulan september 2017 ini :) check it out pretty!

baju nikah sedondon cantik murah 2017

baju nikah sedondon cantik 2017

Baju nikah peach terkini 2017

Baju tunang online 2017 cantik

baju nikah tunang putih online 2017

baju sedondon cantik online 2017 terkini september

ade yang suka putih, peach nak kaler soft-soft, penuh manik tapi mampu milik kan..

kalau kena gaya, mekap, lighting, pelamin cun, orang yang pakai nye pulak lawa digandingkan pasangan yang tak kurang tampan..memang elegant tau.. kalau x caye boleh tengok album testimoni :)

oh ya..banyak pilihan lagi sebenarnya..boleh lah jenguk fb page kami ya di Iprincess boutique Baju Nikah Sedondon  ..tapi korang boleh juga jenguk2 design lain..ade dress exclusive, kurung moden, kurung kebaya, jubah nikah lawa, dan design lain juga di SINI ya. pengeposan dilakukan setiap hari bekerja okay dearies.. inshaAllah cepat sampai..

Harga RM290 je satu set..murah kan..

sure lawa elegant menawan punya.

berminat terus inbox atau wassap ya.. team akan bantu serta guide anda untuk memilih baju nikah yang sesuai dan cantik untuk anda serta pasangan di hari bahagia. kepuasan anda keutamaan kami :)


Friday, June 9, 2017

(2017)Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum w.r.t lama tak bersiaran kan.. rindu nya kat blog..ni nak share notis pos laju yang paling ditunggu-tunggu oleh online shoppers dan peniaga online di luar sana..Ni haa kenyataan rasmi dari webdite Pos Laju sendiri Notis Tarikh Akhir Pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya Aidilfitri 2017 kali ini. Yang orang dok share sebelum ini bukan yer..Tarikh ahir pengeposan pos laju jika nak pastikan parcel anda sampai sebelum raya ialah 21 Jun 2016. Jangan terlepas tarikh sudah.. Jangan nagis pulak nanti bila baju raya, handbag raya, kasut raya beraya sendiri di pejabat pos laju hihi...

TARIKH AKHIR PENGEPOSAN POS LAJU SEBELUM HARI RAYA AIDILFITRI 2017

Kalau terlepas tarikh bolehlah pakai untuk majlis rumah terbuka..raya kan sebulan hehe ayat penyedap hati ni :) Alang-alang ni kan...korang dah beli baju raya? tailor dah tak terima tempahan jahitan dah kan..sekarang semuanya mudah okay..boleh beli online je..ade yang susah nak shopping baju raya dengan anak-anak kecik risau pulak hilang, apa kata korang beli online je? 

Boleh lah cuci-cuci mata merisik baju raya online di Iprincess Boutique ni ya.. ada baju sedondon raya, baju kurung raya, baju sedondon pasangan, baju melayu ayah anak, baju melayu online 2017, baju sedondon ibu anak, dress muslimah, dress lawa-lawa tau..Baju semua trendy dan terkini..semestinya elegant dan paling penting harga murah sangat dan kualiti baju terjamin :)

okay semua, till then.. Selamat menjalani ibadah puasa guys..semoga blog entry berkenaan tarikh akhir pengeposan Pos Laju Sebelum Hari Raya AidilFitri 2017 ini memberi manfaat kepada semua.. ;)




Wednesday, June 7, 2017

Blooming Raya |Minaz Eid 2017

Blooming Raya dari collection Minaz Eid 2017 pastinya menjadi igauan peminat koleksi baju raya cantik. Koleksi Minaz antara koleksi yang elegan, terkini dan ada class nya tersendiri. Menampilkan rona pastel serta detailing yang indah pada baju menambah seri aura si pemakai. Oh ya, tahun ini, kolesi minaz eid menampilkan Aishah Dhia Ranaa sebagai ambassador cilik selain Rozita Che Wan. Minaz juga menampilkan koleksi khas untuk baby perempuan dengan koleksi littlewardah, iaitu baby girl pengasas Minaz itu sendiri. Alolo comel sangat baju baby ni..i likeeee! Jum tengok koleksi baju raya Minaz 2017.

baju raya minaz 2017

baju ibu anak minaz 2017

baju ibu anak minaz 2017

baju ibu anak raya online 2017

baju raya minaz online 2017

baju raya minaz online 2017

minaz online 2017

minaz online 2017

minaz blooming raya 2017

minaz blooming raya 2017

minaz raya 2017

minaz raya 2017

Macam mana? lawa-lawa baju minaz raya 2017 ni kan? cepatlah grab satu dari minaz boutique atau melalui personal shopper Minaz ya.. memang cantik gila koleksi baju raya minaz nih...nak mimpi beli satu lahhhh ;)



Thursday, May 18, 2017

Baju Nikah Sedondon Murah Online 2017

Tengah risau masih belum jumpa baju nikah buat hari bahagia anda?

Tinggal beberapa hari je lagi nak melangsungkan pernikahan tapi masih pening nak cari dress nikah cantik, veil nikah sedondon, baju melayu sedondon dan samping yang sesuai? kami di sini boleh membantu anda...Koleksi set bajet baju nikah sedondon 2017 ini menampilkan baju pasangan dress nikah dan veil beserta baju melayu sedondon buat anda dan pasangan..mudah kan? semuanya sudah sedia untuk anda, takyah pening-pening. Jom kita tengok koleksi set baju nikah sedondon murah online 2017 ini ya...Banyak kaler ade..kalau takde, boleh request, kami sedia membantu anda... okay :) Harga dijamin murah dan pastinya baju berkualiti butik :)

baju nikah sedondon 2017

baju nikah sedondon 2017

Set jimat nikah 2017

Set jimat baju nikah 2017

Set jimat baju nikah 2017

Set jimat baju nikah 2017

set jimat baju sedondon 2017













harga dress hanya RM160 free pos laju
set jimat sedondon baju nikah hanya serendah RM280 free pos

murah kan?
Jum boleh cuci mata untuk pelbagai kaler  dan design di sini

atau nak senang whatapps je 0109720158
request kaler sis nak
kami boleh membantu anda..

tak yah korang runsing pilih-pilih dah
siap hati pun senang.. :)



Friday, May 12, 2017

Baju Sedondon Raya 2017

Bulan puasa dah dekat, preparations baju raya kena awal naaa....Tailor dah tak ambil order jahit baju raya lagi? Usah risau, sekarang semuanya di hujung jari. Click click click sampai depan rumah tau :) Pilihan baju pun latest berbanding retail shop. Opss! :) Jom tengok koleksi baju sedondon raya 2017 kali ini. Barulah merpati dua sejoli baju raya sedondon di hari lebaran :)

baju raya online 2017

kurung raya online 2017

peplum online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju raya sedondon 2017

baju raya sedondon 2017

Ada banyak lagi pilihan tau.. boleh pilih baju kurung then kmi akan buatkan baju sedondon raya 2017 untuk anda. our staff boleh membantu anda.. :) untuk lebih banyak koleksi sila lah ke Iprincess Boutique album sedondon Raya .. kalau nak beli baju melayu raya sahaja pun boleh juga :) Bagi yang nak kahwin pulak boleh cuci mata tengok koleksi Baju nikah sedondon online 2017 berbaloi murah.. ok bai.. adiossssss selamat mencuci mata semua :)