i

Monday, April 3, 2017

(13 FOTO) Nora Danish sah isteri Nedim

Umum mengetahui percintaan merpati dua sejoli ini. Penyatuan mereka sebagai suami isteri pada 30 March 2017 yang lalu menjadi titik permulaan indah membina keluarga baru buat pasangan ini. Kami doakan pasangan ini bahagia hingga ke akhir hayat. Simple majlis pun mengundang pelbahgai komen dan kritikan rakyat Malaysi..huhu ape pun tak boleh..susahnya jadi artis..harap Nora Danish bersabar lah :) Jom layan 13 Foto kahwin Nora danish dan Nedim..lawa oh busana nikah Nora Danish berwarna putih nampak glammm gitu.


gambar kahwin nora danish

gambar kahwin nora danish



baju nikah nora danish

veil nikah nora danish

baju nikah nora danish

gambar nora danish kahwin

gambar kahwin nora danish

gambar kahwin nora danish

gambar kahwin nora danish
 
gambar kahwin nora danish

dres nedim comel

nora danish wedding gown

lawanya Nora Danish
Comel sangat-sangat dia ni
semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

cepat-cepat buat adik untuk Dre,, mesti comel hehhee




sharing is caring!!

Friday, March 10, 2017

(21 Foto)Malam berinai Sari Yanti | Cantiknya Bidadari Jep Sepahtu

Alaaaaa i'olls tak leh move on lah dengan Sari Yanti dan Jep..
tengok dorang pergi persandingan Siti Sarah dan Syuib berpengangan tangan pun i'olls dah happy giler, senyum lebar dibuatnya..suka dorang sama-sama..kira pasangan pilihan Malaysia buat masa ni..

Selain gambar nikah Sari Yanti i olss nak kongsikan Majlis Malam Berinai Sari yanti.
suke sangat tengok pelamn penuh bunga-bungaan
ala-ala tema princess bidadari Jep :)
Princess wedding memang impian semua wanita yer tak?

Jum layan gambar malam berinai Sari Yanti
i'olls suke semua
dari baju berinai, mekap Sari yanti, wedding details ahh semua lah
































sharing is caring!!

Wednesday, March 1, 2017

(30 FOTO) Nikah Jep Sariyanti | Alolo sweetnya dorang!!

Masih tidak terlambat rasanya nak ucapkan Selamat Pengantin Baru buat Jep Sepahtu dan permaisuri hatinya Sari Yanti yang telah melangsungkan perkahwinan mereka pada Sabtu lalu, 25 Februari 2017 di Dewan Mercu Mustapha Kamal. Bukak je fb semua terkejut tengok gambar kahwin Jep dan Sari yanti. Hihi..pandai betul dorang, senyap-senyap je tup-tup dah kahwin..Pasangan sejoli ini nampak sweet sangat dan serasi bersama. Nampak manja betul Sari Yanti dengan Jep dan pandangan Sari Yanti bila tengok Jep is just amazing, nampak dia sangat in love kan kan kan..Ade yang kata, "untung Jep dapat Sari Yanti// Sari Yanti kot.." ade pulak yang cakap "Untungnya Sari Yanti dapat Jep yang kelakar tu" hehe actually they complement each other..sweet sangat tengok gambar Jep dan Sari yanti bersama. I'm happy for them..saya salah seorang peminat yang tak leh move on tengok gamabr nikah Jep dan Sari..cantik sangat so I kumpulkan gambar nikah dorang untuk tatapan kita bersama.. ;) layan

foto nikah jep dan sari yanti
sweet nya jep dan sari yanti

akad nikah jep dan sari yanti

akad nikah jep dan sari yanti


akad nikah jep dan sari yanti

akad nikah jep dan sari yanti

akad nikah jep dan sari yanti

akad nikah jep dan sari yanti
lebar senyuman Jep hehe

gambar nikah sari yanti dan jep

gambar nikah sari yanti dan jep

gambar nikah sari yanti dan jep

cake nikah jep dan sari yanti

cake nikah jep dan sari yanti

foto sari yanti nikah

foto sari yanti nikah

foto sari yanti nikah

akad nikah sari yanti

akad nikah sari yanti

akad nikah sari yanti

mekap sari yanti nikah

pelamin nikah sari yanti

baju nikah sari yanti

mekap nikah sari yanti

baju nikah sari yanti
Lawanya baju nikah Cosry Sari Yanti ni
siap dalam dua minggu je tau.. 

baju nikah cosry sari yanti
lawa sangat

baju nikah Cosry untuk Sari Yanti..curlass gitu

1baju akad nikah sari yanti
baju nikah Sari Yanti lawa lah

mekap nikah cantik sari yanti
mekap nikah cantik sangat

veil nikah sari yanti

veil nikah sari yanti
lawa sangat mekap nikah Sari Yanti
mekap simple dan cantik


Semoga pasangan ini bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)










sharing is caring!!