i

Friday, March 10, 2017

(21 Foto)Malam berinai Sari Yanti | Cantiknya Bidadari Jep Sepahtu

Alaaaaa i'olls tak leh move on lah dengan Sari Yanti dan Jep..
tengok dorang pergi persandingan Siti Sarah dan Syuib berpengangan tangan pun i'olls dah happy giler, senyum lebar dibuatnya..suka dorang sama-sama..kira pasangan pilihan Malaysia buat masa ni..

Selain gambar nikah Sari Yanti i olss nak kongsikan Majlis Malam Berinai Sari yanti.
suke sangat tengok pelamn penuh bunga-bungaan
ala-ala tema princess bidadari Jep :)
Princess wedding memang impian semua wanita yer tak?

Jum layan gambar malam berinai Sari Yanti
i'olls suke semua
dari baju berinai, mekap Sari yanti, wedding details ahh semua lah
































sharing is caring!!

6 comments: