i

Friday, May 12, 2017

Baju Sedondon Raya 2017

Bulan puasa dah dekat, preparations baju raya kena awal naaa....Tailor dah tak ambil order jahit baju raya lagi? Usah risau, sekarang semuanya di hujung jari. Click click click sampai depan rumah tau :) Pilihan baju pun latest berbanding retail shop. Opss! :) Jom tengok koleksi baju sedondon raya 2017 kali ini. Barulah merpati dua sejoli baju raya sedondon di hari lebaran :)

baju raya online 2017

kurung raya online 2017

peplum online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju sedondon raya online 2017

baju raya sedondon 2017

baju raya sedondon 2017

Ada banyak lagi pilihan tau.. boleh pilih baju kurung then kmi akan buatkan baju sedondon raya 2017 untuk anda. our staff boleh membantu anda.. :) untuk lebih banyak koleksi sila lah ke Iprincess Boutique album sedondon Raya .. kalau nak beli baju melayu raya sahaja pun boleh juga :) Bagi yang nak kahwin pulak boleh cuci mata tengok koleksi Baju nikah sedondon online 2017 berbaloi murah.. ok bai.. adiossssss selamat mencuci mata semua :)




sharing is caring!!

0 10 orang send love letters:

Post a Comment